Loading icon
Hvor å overvintre i Europa
Hvor å overvintre i Europa

Hver dag kommer det flere og flere tilbud om fjernarbeid i utlandet på arbeidsmarkedet, og årsakene til dette er ganske åpenbare: en bedrift kan spare på kontorleie og kjøp av utstyr, og geografien for å ansette ansatte øker dramatisk. Det er også veldig praktisk for ansatte. Du kan bo hvor som helst i verden og jobbe samtidig. Dette er spesielt viktig i den kalde vinterperioden.

Den høyeste bygningen i verden
Den høyeste bygningen i verden

Burj Khalifa, fra arabisk. "Khalifa Tower" er den høyeste bygningen i verden - 828 m, og den mest etasjes - 163 etasjer, ikke medregnet 48 tekniske og underjordiske etasjer. Skyskraperen har det lengste spiret i verden - 180 moh. Denne storslåtte bygningen ligger i Dubai (UAE).

De mest kjente museene i Brussel og Amsterdam
De mest kjente museene i Brussel og Amsterdam

Det er folk som ikke liker å bli for lenge, og de prøver å diversifisere utenlandsreisene sine. En flott mulighet er å bestille en tur i to land, for eksempel til Belgia og Nederland.

Turer i Phuket
Turer i Phuket

Phuket er den største øya i Thailand og er forbundet med fastlandet med Sarasin Dam-broen. Plassert i det uberørte Andamanhavet, er Phuket som et barndomsbilde av en eksotisk øy med frukthager, fossefall og solfylte strender. Turer til Phuket i Thailand har alltid vært blant de mest prestisjefylte og elite feriealternativene, men de siste årene har feriestedet blitt mer tilgjengelig for et bredt spekter av turister.

Vi kombinerer shopping og en uforglemmelig ferie i Europa
Vi kombinerer shopping og en uforglemmelig ferie i Europa

Hva er attraktivt med en ferie i Europa? Svaret på dette spørsmålet kan ta opptil 8 sider med lett skrevet tekst. Vi vil imidlertid ikke liste opp alle fordelene, la denne nyttige virksomheten ligge til neste gang, og vi vil kun fokusere på shopping - en av hovedunderholdningene på en europeisk reise.

De beste landene for bryllupsreise. Topp-4
De beste landene for bryllupsreise. Topp-4

Skikken med bryllupsreise går tilbake til antikken. På den tiden dro nygifte for å søke land for å bygge hjemmet sitt. Denne tradisjonen har holdt seg for moderne nygifte. Etter bryllupsoppgavene vil du være alene, slappe av og ta deg tid til din kjære. Uavhengig av familiens rikdom, prøver alle å observere denne tradisjonen i vår tid.

Slik pakker du kofferten riktig
Slik pakker du kofferten riktig

Når du skal på tur og forberede alt du trenger for å pakke kofferten, bør du først og fremst bli veiledet av sunn fornuft og logikk.