Loading icon

De beste landene for bryllupsreise. Topp-4

Skikken med bryllupsreise går tilbake til antikken. På den tiden dro nygifte for å søke land for å bygge hjemmet sitt. Denne tradisjonen har holdt seg for moderne nygifte. Etter bryllupsoppgavene vil du være alene, slappe av og ta deg tid til din kjære. Uavhengig av familiens rikdom, prøver alle å følge denne tradisjonen i vår tid.

Leie på forhånd er lønnsomt. Du kan sammenligne priser online og få opptil 70 % rabatt på leie. For eksempel koster leie i Istanbul Ataturk Airport nesten 15 euro per dag, i Varna Airport-priser starter fra 9 euro per dag, i Punta Cana flyplass - fra 17 euro per dag.

Egypt
Våren er beste tiden å utforske Egypts severdigheter (pyramider, Luxor-kompleks, orientalsk basar, Kairo-museet med uvurderlige gjenstander). Været er alltid vår her selv om vinteren. Den mest optimale tiden for en reise til Egypt vil være våren - fra mars til april er det fortsatt ingen brennende varme og en tilstrømning av turister, en tur i denne perioden vil være den mest budsjettmessige.

I de angitte månedene , vil en uke med hotellovernatting med måltider og overnatting koste $ 200-300. Hvis turen faller på den kalde årstiden, står alle de nygifte overfor spørsmålet om hvor de skal dra på bryllupsreisen. De to viktigste faktorene som bør vurderes er: 1. Tidspunktet på året reisen finner sted. 2. Budsjettet tildelt for reisen.



Den dominikanske republikk

Den dominikanske republikken tiltrekker seg nygifte med sitt paradisiske klima, eksotiske retter og uforglemmelige spaserturer. For elskere av utendørsaktiviteter på kysten av Bonachica, på korallrevene - en uforglemmelig dykking. Og på selve kysten kan du gå fjellklatring til nasjonalparken i Cibao-dalen med sine tropiske planter og varierte ornitologiske fauna som minner om fabelaktige ildfugler.



Tyrkia

For de som ikke vil tåle en lang flytur, kan du velge gjestfrie Tyrkia med sin milde sol, helårs overflod av grønnsaker og frukt, søtsaker. Her kan du finne uforglemmelige orientalske retter. Samt et budsjett og lønnsomt program - alt inkludert alt inkludert. Landet har et rikt liv hele døgnet: diskoteker, måneparker, yachting, handel hele døgnet. På ettermiddagen kan du besøke monumentene for arkitektur og kultur fra antikken og middelalderen. Sofia-tempelet, Top-ka pi-palasset, Hydrolaza, amfiteatre.



Bulgaria - Varna

Dette landet med sine gylne strender er ikke bare kjent for en strand, men også for et balneologisk feriested. Byen Varna er spesielt rik på varme kilder. Nyt mineralvannet, folk har strevet her siden 1200-tallet. Uansett årstid kan du legge deg i varme mineralkilder, hvor roseblader helles i bøtter for ungene, som dekker hele vannflaten. På siden står et brett med en bøtte avkjølt champagne og kopper med varm sjokolade.



Den lille kompakte byen Varna med sine små gater er fylt med lukten av hav, kjærlighet , kaffe og roser. Du vil ikke kjede deg her, siden historien, arkitekturen og kulturen i byen er veldig eldgammel. I gamle tider ble Bulgaria kalt Thraki. Nekropolisen i byen Varna er kjent for det faktum at det er et museum for smykkekunst.

Det inneholder gjenstander laget av gull og sølv, som moderne gjenstander ikke kan sammenlignes med. Varna er sjøhovedstaden i Bulgaria. Det er lett å komme seg hit, da skip seiler mellom Varna og Illichevsk. Varna er oversatt fra bulgarsk som - & amp; quot; Dronningen av Svartehavet & amp; quot ;.
På hvert valgt reisemål vil hyggelige overraskelser og rabatter vente, fordi på de angitte stedene blir nygifte behandlet med ærbødighet.