Loading icon
Istanbul reisetips for førstegangsbrukere
Istanbul reisetips for førstegangsbrukere

Enten du planlegger din første tur til Istanbul eller du allerede har besøkt den, er det flere ting du trenger å vite om denne vakre byen.
Et av de viktigste Istanbul-reisetipsene for nybegynnere er å unngå folkemengder om sommeren. Dette er fordi Istanbuls turistattraksjoner blir overfylt veldig raskt, spesielt i høysesongene.

Tyrkisk mat: desserter, supper, salater og andre retter
Tyrkisk mat: desserter, supper, salater og andre retter

Tyrkisk mat er et ekte mesterverk som fortjener oppmerksomheten din. Det har utviklet seg veldig lenge, så i vår tid er det et stort antall forskjellige retter i den. Det er usannsynlig at du vil kunne smake på alle delikatessene i løpet av ferien, men det er verdt å prøve de mest populære kulinariske mesterverkene på ferie!

Alanya - hav og underholdning
Alanya - hav og underholdning

Resortbyen Alanya ligger i Tyrkia, 150 kilometer fra Antalya. Dette er den varmeste regionen i landet, så vannet i Middelhavet er varmt og mildt - badesesongen her varer fra april til oktober. Alanya er omgitt av Taurus- eller Taurus-fjellene, som også påvirker klimaet - det er ingen sterk vind her, siden fjellkjeden hindrer kalde luftmasser i å komme inn i Alanian-regionen.