Loading icon

Vi kombinerer shopping og en uforglemmelig ferie i Europa

Hva er attraktivt med en ferie i Europa? Svaret på dette spørsmålet kan ta opptil 8 sider med lett skrevet tekst. Vi vil imidlertid ikke liste opp alle fordelene, la denne nyttige virksomheten ligge til neste gang, og vi vil kun fokusere på shopping - en av hovedunderholdningene på en europeisk reise.

Leie av bil på forhånd er også lønnsomt. Du kan sammenligne priser online og få opptil 70 % rabatt på leie. For eksempel koster leie av kompaktbilklasse i Milano nesten 15 euro per dag, i Heathrow flyplass form 14 euro per dag, i Priser for Flyplass CDG (Paris) starter fra 11 euro per dag.


Dagens reisende har enorme muligheter til å besøke Europas mest fasjonable og glamorøse hovedsteder. En tur til romantiske Paris, tåkete London eller solfylte Roma – hvorfor ikke? Vi vil fortelle deg om de mest bemerkelsesverdige stedene for å tilfredsstille din "shoppingdille".

Demokratisk shopping

Ja, ja, vi starter historien med ham. Rimelige priser, med god kvalitet på varer - er ikke dette drømmen om en turist "shopping fan"? I Milano finner du et stort utvalg ikke bare i sortimentet, men også i varekostnadene. Her kan du kjøpe ikke bare "haute couture"-merker, men også modeller fra det såkalte "second echelon". Og det er ingen grunn til å skamme seg over dette uttrykket. La oss åpne en hemmelighet - i de fleste innenlandske butikker finner du nettopp disse produktene til en mye høyere pris.
For elskere av ungdomsstil, så vel som sportsmerker, er det best å ta turen til Corso Vittorio Emanuele. Å handle her vil ikke ødelegge lommeboken din, men det vil bringe glede og nytelse. Sparsomme fans av designermerker bør besøke «outlets», hvor restene av fjorårets kolleksjoner selges. I Russland, mest sannsynlig, har disse modellene nettopp dukket opp. For en matbit anbefaler vi å forlate en utflukt til en av de mest slående severdighetene i Milano - "firkanten".

>< p>

Romantisk shopping

Nei, vi kunne bare ikke la være å snakke om Paris, eller rettere sagt om parisisk shopping. Motefolk fra hele verden kommer hit for å gni seg grundig inn og få en heftig porsjon uforglemmelige følelser. Du spør kanskje, enn andre byer i Europa, med tittel og besøk, taper? Det nøyaktige svaret er ikke kjent, men én ting er klart - Paris og bare Paris fremkaller de mest romantiske følelsene, og forårsaker en tilstand av sublim kjærlighet og svimlende lykke i hjertet. Dette er atmosfæren i denne hovedstaden.

>< p>

Så du befinner deg i sentrum av mote, glamour og flørting. Hvor skal du dra? De som ønsker å bruke en formue har en direkte vei til Champs Elysees - alle de beste og dyreste frimerkene er samlet her. For tilhengere av kontemplasjon av skjønnhet og elskere av rolig shopping, er Marais-kvarteret egnet. Koselige små butikker, butikker, butikker og kafeer, hvorfra lukten av deilig kaffe sprer seg over gaten, etterlater de mest uforglemmelige inntrykk.

Så vår virtuelle reise har kommet til en slutt. Vi har berørt kun to europeiske land i historien vår - Italia og Frankrike, men fantastiske shoppingmuligheter åpner seg i andre like interessante regioner. Men les om dem i vår neste historie.