Loading icon

Turer i Phuket

Phuket er den største øya i Thailand og er forbundet med fastlandet med Sarasin Dam-broen. Plassert i det uberørte Andamanhavet, er Phuket som et barndomsbilde av en eksotisk øy med frukthager, fossefall og solfylte strender. Turer til Phuket i Thailand har alltid vært blant de mest prestisjefylte og elite feriealternativene, men de siste årene har feriestedet blitt mer tilgjengelig for et bredt spekter av turister.

Erfarne reisende foretrekker å bestille en bil i Thailand på forhånd online, sammenligne priser, vurderinger og anmeldelser. For eksempel, i Bangkok flyplass kan du bestille en bil for nesten 15 euro per dag, med Phuket flyplass fra 13. euro per dag.

Den fantastiske øya Phuket i Thailand vil fylle livet ditt med nye farger, få deg til å glemme hvert minutts angst og hard hverdag. Etter solnedgang begynner feriestedets aktive liv. Nattklubber, diskoteker og barer på Phuket Island tilbyr besøkende turister all slags underholdning for enhver smak. I Phuket i Thailand kan du også slappe helt av på de snøhvite strendene ved havkysten, utstyrt med alt du trenger. Phuket er også et vannunderholdningssenter hvor du kan dykke og andre vannaktiviteter.

Korallrev og marint liv vil dukke opp foran deg i all sin prakt, uten unntak slående med sine lyse farger og fantastiske naturlige skjønnhet. Sarasin-demningen, som motorveien passerer langs, lar turister komme til de fantastiske nasjonalparkene i Thailand, som ligger på fastlandet. For turister vil de eksotiske representantene for floraen og faunaen i Thailand være en ekte åpenbaring. Den unike skjønnheten og sjarmen til Phuket har allerede gjort det til det mest favorittferiestedet for tusenvis av turister rundt om i verden, og nå har du muligheten til å slappe av på denne fantastiske tropiske øya.



Phukets naturlige skjønnhet, kombinert med upåklagelig vesteuropeisk service og et hav av all slags underholdning, vil gi deg mange lyse og magiske minutter.