Loading icon

Hvor å overvintre i Europa

Hvis du ønsker å tilbringe vinteren i et varmere land i Europa, må du absolutt svare på følgende spørsmål:


1. Hvilket land med varmt klima og kulturprogram bør du velge?

2. Hvor finner jeg en jobb?

3. Hva slags arbeid å finne?

Hver dag kommer det flere og flere tilbud om fjernarbeid i utlandet på arbeidsmarkedet, og årsakene til dette er ganske åpenbare: en bedrift kan spare på kontorleie og kjøp av utstyr, og geografien for å ansette ansatte øker dramatisk. Det er også veldig praktisk for ansatte. Du kan bo hvor som helst i verden og jobbe samtidig. Dette er spesielt viktig i den kalde vinterperioden.

Det er imidlertid ikke nødvendig å begrense deg til fjernarbeid når du kan finne heltidsarbeid i et varmt europeisk land. Dette er en fin mulighet til å kombinere reise og jobb. Det vil si at du kan jobbe både eksternt og på kontoret, og nyte kulturen i landet og samfunnet til dets lokale innbyggere.

Så for det første bør du bestemme deg for valg av arbeid etter din smak og muligheter. For å gjøre dette kan du besøke Norges nettsider for jobber i utlandet. Det er mange forskjellige ledige stillinger her, som norsktalende reisebyrå, innholdsmoderator, innholdsanalytiker for sosiale medier, kundebehandlingsspesialist, casinospillpresentatør og mange andre. Som du kan se, kan du her enkelt finne jobb både på kontoret og eksternt.

I tillegg, etter å ha bestemt deg for en ledig stilling, kan du også bestemme hvilket land du ønsker å tilbringe vinteren i.

Hvilket land med varmt klima og kulturprogram bør du velge?

Det er dusinvis om ikke hundrevis av byer og regioner å velge mellom når det gjelder å bestemme seg for vinteren i Europa. Slik som Valletta, hovedstaden på Malta - den mest solrike hovedstaden i Europa, Algarve og Lisboa i Portugal, Barcelona, ​​Malaga og Costa del Sol i Spania, Sicilia i Italia eller Kypros.

Hvis det er viktig for deg å kunne svømme på stranden, da bør du vurdere Azorene, Albania, Balearene, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Kanariøyene, Kypros, Korfu, Las Palmas eller Gran Canaria.

For å velge de beste byene eller landene for overvintring , foreslår vi å evaluere dem i henhold til følgende kriterier:

1. Gjennomsnittstemperatur i januar:
For eksempel gjennomsnittlig temperatur på 20 grader eller mer i januar, men også med gjennomsnittstemperaturer på 16 grader Celsius, ettersom vinteren kan være en flott tid for lavsesongen og reiser til overfylte byer.< sterk>
2. Potensial for reise og rekreasjon: tilgjengelighet av kulturelle attraksjoner og steder for sport.

Vi har vurdert de mest attraktive reisemålene etter vår mening og presenterer dem for deg for valg.

1. Spania: Gran Canaria, Costa del Sol og andre

Sørkysten av det kontinentale Spania tilhører Andalusia. De sørligste strendene på Costa del Sol og Costa de la Luz lever opp til navnene sine, selv om vinteren er det svært få dager med overskyet eller regn. I januar, på kysten, holdes temperaturen på rundt + 15-16 ° С. Mange feriebyer passer for både unge mennesker og par. Fornøyelsesparker, oseanarier, delfinarier og til og med pingvinarier er åpne for turister. En taubane tar deg opp til fjellene, hvorfra en vakker utsikt over havet og omgivelsene åpner seg. Feriestedets liv stopper ikke selv i vintermånedene

Men når temperaturen synker om natten, må du alltid sjekke om rommet er oppvarmet når du bestiller overnatting.

Kanariøyene

I Middelhavet eier Spania Balearene, i Atlanterhavet – de berømte Kanariøyene. I tillegg er Kanariøyene øverst på listen vår over steder hvor det er varmt i januar. De ligger nesten utenfor kysten av Afrika. Hovedøyene på Kanariøyene - Tenerife, Palma og Gran Canaria - kalles kontinenter i miniatyr. Her kan du besøke flere årstider samtidig. I fjellene i en høyde av to kilometer, selv om sommeren, er det snø, og på kysten og om vinteren holdes temperaturen på + 20 ° С.

Gjennomsnittstemperatur i Januar: 20° maksimum / 13° minimum.

Potensial for eventyr:
svarte sandstrender, en sovende vulkan og en lokalbefolkning som elsker mat, musikk og dans.

Selv om de Spanske Kanariøyene er dyrere enn Sørøst-Asia, er de fortsatt en drøm som går i oppfyllelse for de som ønsker å jobbe i et annet land. Fantastisk vær, rimelige overnattingspriser og tidssoner gjør dem populære for vinterferiesøkere.

Omgitt av natur fra strender til regnskoger og vulkanske kratere, har øyene massevis av eventyrmuligheter utenfor allfarvei. Las Palmas er en turvennlig by med mange arbeidsplasser, relativt billig overnatting og mange ting å gjøre på fritiden. Hint: livet på øya handler om å komme seg ut og melde seg på en surfetime!

Barcelona

Barcelona er et storbyparadis for overvintring i Europa.

Gjennomsnittstemperatur i januar:
13° høy / 7° lav.

Eventyrpotensiale :
Lær om utmerket arkitektur, utrolig mat og en kosmopolitisk atmosfære i denne spanske kystbyen.

Selv om Barcelona er en av de kuleste byene på listen, er været fortsatt mildt hele året, og med turisme på vei oppover -Sesongen kan være den beste tiden å utforske uten folkemengdene. Det kan være en fantastisk tur på en leid bil.

Høydepunktet i Barcelona er definitivt Gaudis overjordiske arkitektur, og du bør sette til side noen få dager for å besøke den utrolige Casa Batlló, Parc Güell og Sagrada Familia. Etter jobb kan du nyte en siesta og deretter gå en tur langs den livlige Las Ramblas og en av de beste gastronomiske etablissementene i hele Europa.

Her du kan lære mer om å få oppholdskortet ditt i Spania.

2. Italia

For turer langs gatene i Italia, må garderoben velges separat for hver by.

Den varmeste regionen i januar er Sicilia
: +15°С (om natten +9°С). På dette tidspunktet på fastlandet i Napoli + 13 ° C om dagen (+ 5 ° C om natten). En vinterkveld i Sorrento vil glede deg med samme temperatur. Vintrene i Sør-Italia er milde. Til sammenligning: i Roma +11°С, vind og fuktighet, i Venezia +6°С og flom, i Milano er det kjølig, +6°С, i Firenze +9°С.

Eventyrspotensial: I vintermånedene er bilutleieprisene redusert med 15-30 %, det er lettere å finne gratis parkering, og attraksjoner er fri for mengder av turister.

Øya Sicilia

På den italienske øya Sicilia skinner solen 330 dager i året. Du trenger bare varme gensere hvis du vil til fjells. Det milde klimaet og det varme været (15-20°C) er ideelle for fotturer og sightseeing.

Sicilia i januar er dekket med frodig vegetasjon. Mandeltrær begynner å blomstre i hvitt og rosa. Området er interessant for sitt steinete-kuperte relieff og den høyeste aktive europeiske vulkanen - Etna, som et naturreservat er spredt rundt.

Severdighetene på øya Sicilia er ikke dårligere enn de gamle monumentene i den kontinentale delen av landet. Sicilia har sin egen arkitektoniske stil - den sicilianske barokken, den har sin egen dal av templer. Etter hovedstaden Palermo er hovedbyene på Sicilia Messina, Syracuse og Catania. Palermo ble grunnlagt av fønikerne, Syracuse og Messina av grekere. Catania er interessant for bygninger bygget av basalt og herdet lava fra vulkanen Etna.

Hver by på øya er unik, for eksempel fortsetter det vakre feriestedet Taormina å fortrylle kreative personligheter og bohemer.

Venezia

Selv om temperaturene i Venezia ikke er varme om vinteren, anser mange denne vakre kanalbyen for å være på sitt beste denne sesongen, spesielt under snøen. I tillegg tilbys besøkende også hotell- og flypriser som er årets laveste. Hopp over folkemengdene ved å unngå ukene rundt Carnevale di Venezia-festivalen, og du vil dra nytte av kortere linjer til populære attraksjoner, samt en større sjanse for å oppleve en mer autentisk side av Venezia. Pakk sammen og gå gjennom den tykke tåken som ofte legger seg rundt kanalene, noe som gir noen spesielt imponerende atmosfæriske bilder. Du kan fortsatt nyte gondolene mens de går hele året, og når det er kaldt tilbyr gondolerne tepper å kose med.

3. Portugal

Portugal konkurrerer med Spania og Italia, ikke bare med varmt vær om vinteren, men også med attraksjoner. Blandingen av europeiske og søramerikanske kulturer gir landet en unik smak. Det varmeste i Portugal i januar er på øya Madeira + 18-19 ° С. Andre portugisiske eiendeler i Atlanterhavet er Azorene, men om vinteren er det tåkete og regnfullt. Snøen på Azorene faller imidlertid ikke i det hele tatt.

Gjennomsnittstemperatur i januar:
15° maksimum / 9° minimum.

Potensial for eventyr:
skjønnheten i det gamle Europa møter den travle moderne urbane scenen.

Alle fasilitetene og infrastrukturen til en stor europeisk by, pluss et mildt klima og rimelige priser, gjør Lisboa til et utmerket valg for en vinternomad. Legg til mange samarbeidsplasser hvor du kan leie et skrivebord og Wi-Fi-tilkobling, vakker arkitektur, deilig mat, pulserende natteliv og praktisk transport. Selv om det sannsynligvis ikke er en god idé å besøke portugisiske strender i januar, med en gjennomsnittstemperatur på 15 grader, er det varmt nok til å dra ut for en seriøs byutforskning.

Sagres

Denne populære vinterdestinasjonen ligger utenfor den sørvestlige spissen av Algarve, og tiltrekker seg mange golfere og surfere til sine kule, solkysste strender om vinteren. Dette er tiden da de atlantiske dønningene er på sitt mest motstandsdyktige og når sitt høydepunkt, mens disse pittoreske sandstrekningene er fri for sommermengdene. Det er også mange golfbaner som Boavist og 18-hulls Espiche som ligger i et økologisk reservat, hvor entusiaster ser frem til å spille en runde eller to under den behagelige varmen fra solen. Når skyer dukker opp, har stormovervåkere muligheten til å se og høre massive bølger slå mot kysten. Det er også mange vakre fiskerlandsbyer, majestetiske slott og naturskjønne turer blant korkeik.

Det offisielle nettstedet til offentlige tjenester i Portugal
kan avklare alle detaljer for å få oppholdstillatelse i dette landet.

Uansett hva du synes om en vinterflukt fra snølandets underverker til varme land og byer, er vi sikre på at de europeiske reisemålene vi har listet opp vil oppmuntre deg til å pakke sammen og ut på veien for vinteren.

Mange mennesker i 40-årene er fortsatt single og henvender seg til datingsider på internett for å finne en partner. Dette er tilfellet med 40-Dating, som fokuserer nettopp på dette området.