Loading icon

Severdigheter i Thailand

Blant landene i Sørøst-Asia, som: Vietnam, Laos, Kambodsja, Malaysia og mange andre (det totale antallet er elleve), har Thailand opparbeidet seg særlig popularitet blant moderne turister.
Thailand er et unikt sted i sin natur og essens. På uforklarlig vis kombinerer den åndelighet, moral og uvanlig løsrivelse fra resten av verden med modernitet, progressivitet og til og med til en viss grad løssluppenhet.
Mange turister anser å leie en bil som en av de beste måtene å nyte alt det Thailand har å tilby. Å leie en bil i økonomiklasse i Bangkok vil koste rundt 15 euro per dag, på Phuket flyplass - ca. 16 euro per dag.< br>Man får inntrykk av at to helt forskjellige verdener har satt sine føtter på samme jord, og når de vet om hverandres eksistens, takket være en ukjent "magi", klarer de noen ganger ikke å møtes en gang.
Selvfølgelig , kan denne uttalelsen bare betraktes som en metaforisk vending, siden mange tilhengere og beundrere av religion som bor på territoriet til det sørvestlige Indokina prøver å påvirke den antimoralske oppførselen til noen av sine medborgere, selv om alle deres arbeider om dette spørsmålet ikke alltid kan påvirke, og på en eller annen måte roe ned spesielt voldelige eller for "energiske innbyggere i delstaten Thailand".


Ser på dette "bildet" fra en annen vinkel, kan man snakke om mangfoldet og den virkelige storheten til mirakler som har funnet sin plass her.
En av disse severdighetene i Thailand, som på en eller annen måte er "eksklusive" i naturen, kan kalles tempelet til Emerald Buddha.
Denne statuen, ifølge legenden, begynner sin historie i det fjerne 1460. Sluttpunktet for hennes eksistens, hun valgte et tempel kalt Wat Phra Keo, hvor hun ble fraktet umiddelbart etter fullføringen av byggingen av det "nye huset" i 1780, i Bangkok.
Dette stedets hellighet og ukrenkelighet kan vurderes fra to punkter tilgjengelig for oss nå. Det første punktet, som turister og historikere sier, er det første blikket du kaster på det majestetiske tempelet, og det andre inkluderer et sett med flere regler:
Du kan ikke gå inn på tempelområdet med sko på; Kvinner er forbudt å gå inn i lokalene beregnet for buddhistiske bønner og steder for religiøse ritualer; Kvinner i shorts over knærne har ikke lov til å gå inn på territoriet til Temple of the Emerald Buddha.
Dette palasset er et av de viktigste og hellige stedene i Thailand.


Guide til omgivelsene til dette ekstraordinære landet inkluderer både unike naturlige parker og museer, utstillingsgallerier og arkitektoniske monumenter, samt klubber, restaurant- og underholdningskomplekser som er populære blant den unge befolkningen og turister.
Dermed personifiserer Thailand selve "separasjonen av verdener." Morgen- og ettermiddagstid lar deg nyte kulturarven, utflukter og enkle turer gjennom vidder av denne varme klimaregionen på planeten vår. Og kvelds- og nattetiden, som om bare eksisterer for å demonstrere utviklingen av moderne teknologi, og all slags underholdning.
Dessverre, i dagens samfunn, har ikke lenger dette virkelig uvanlige og kulturrike landet den samme populariteten som det gjorde for noen år siden.
Hovedfaktumet ved denne begivenheten, som tilsynelatende er kjent for alle som har fylt minst 15 år, er showet av transvestitter og utviklingen av sexbransjen. Basert på dette faktum, kan man stille spørsmålet: "Hvorfor, et så lovende og kulturelt rikt land som Thailand, på en eller annen måte ødela sin popularitet i ansiktene til turister?"
Tro meg, å frata deg selv og dine kjære muligheten til å bli kjent med kulturen til dette uovertrufne stedet, dets historie og skikker, er helt dum, og refererer til handlinger som er anti-moralske for noen mennesker. Du bør ikke tenke så alvorlig på det. Uten din vilje og initiativ vil ingen tørre å forstyrre rolige og fredelige turer i Thailand, severdighetene i Pattaya, Phuket, som har så mange som 7 underverker. Ikke alle land kan skryte av et slikt mangfold. Du vil utvilsomt kunne få en uforglemmelig – fantastisk opplevelse. Kanskje, etter å ha studert bønnen eller ritualet til denne kulturen, i tillegg til den ervervede kunnskapen, vil du kunne oppdage noe nytt i deg selv, som aldri har vært kjent for deg selv eller noen andre.