Loading icon

Amsterdam - turistenes forventninger vil gå i oppfyllelse!

Amsterdam er den legendariske frihetens by, kjent for sine museer, kanaler, kaffebarer og underholdning. Byen har 160 kanaler som forbinder de 90 øyene der Amsterdam ligger.

Den nederlandske hovedstaden kalles ofte «Nordens Venezia»,
selv om vi advarer deg med en gang om at du ikke vil se gandoliers her. Men rollen som basilikaen St. Mark spilles av det ikke mindre eldgamle tempelet til St. Nicholas, som regnes som sjømenns skytshelgen og har beskyttet byen i mer enn ett århundre, som for det meste ligger ved vannet, og ikke på land.

>< p>Leie på forhånd er også lønnsomt i Nederland. Du kan sammenligne priser online og få opptil 70 % rabatt på leie. For eksempel koster leie i Amsterdam kompaktklassebil nesten 15 euro per dag, i Eindhoven  nesten 13 euro per dag.

Mye har allerede blitt sagt om de berømte kaffebarene som tilbyr et utvalg av ti varianter av utvalgt marihuana. Lokalbefolkningen besøker forresten ikke disse etablissementene så ofte, som ligger i sentrum og tiltrekker seg turister fra hele verden. Dessuten har antallet kaffebarer de siste årene gått ned fra 1700 til rundt 200-300 etablissementer. Det er ikke vanskelig å finne en kaffebar - i navnet vil én bokstav være malt grønn, og i vinduene vil du se en krans av grønne pærer.

Å besøke kaffebarer innebærer ingen risiko .
Dette er ikke skumle rusmisbrukere i det hele tatt, men ryddige, ryddige etablissementer med fredelige, smilende besøkende. Generelt sett bærer den opprinnelige nederlandske politikken frukter: Det begås mye mindre alvorlige forbrytelser i landet enn i nabolandene. Men ikke glem at i følge statistikk er hovedforbrytelsen av narkotikaavhengighet i Holland tyveri av sykler! Vær forsiktig: de susende sykkeltyvene drømmer om å trekke ditt tohjulede kjøretøy!

>< p>

Vel, ja, du vet sikkert selv at Red Light District har eksistert i Amsterdam siden 1400-tallet, og prostitusjon er legalisert og regnes som et respektert yrke. Det gjenstår bare å avklare at dette forferdelige stedet er et av de tryggeste områdene i en allerede ikke altfor skremmende by.

Det antas at en fjerdedel av turistene drar til Holland for å røyke gress på lovlig vis.
Men nå er vi interessert i de tre fjerdedeler som ikke ledes av billig underholdning og, som en siste utvei, drikker seg fredelig full i en lokal bar, og smaker på «Heineken», som produseres i Amsterdam.

Men først, ikke glem å besøke museet til den store Van Gogh,
åpnet i 1973 og inneholder den største samlingen av verk av den uovertrufne maleren. Den gamle bygningen fra 1600-tallet huser museet til den berømte nederlandske mesteren - Rembrandt. Kunstneren bodde i dette huset, som nå er omgjort til et fantastisk museum som inneholder et stort antall malerier og nesten alle etsningene til den store kunstneren og gravøren.

>< p>
Ikke glem at byen er hjemsted for det historiske museum i Amsterdam,
det berømte Riksmuseet med verk av Jan Vermeer og de beste flamske mesterne, Madame Tussauds voksmuseum og erotisk museum som okkuperer fem etasjer.

Om dagen, i Amsterdam,
vandrer de langs kanalene og besøker museene til store malere, om natten tusler de på diskoteker i Melkweg, Escape og andre kjente klubber. Ikke glem å unnvike syklister og ikke la deg rive med av myke stoffer (og til og med harde stoffer, som du imidlertid knapt kan komme hit), og da vil Amsterdam bli for deg en vakker, åpen og innbydende by der alt er greit (vel, hvis du ikke teller forræderske sykkeltyver).