Loading icon

Reise til Athen: direkterapport. Solfylte Athen

Om morgenen dro vi til sentrum av Athen til Akropolis metrostasjon. Vi undersøkte ruinene av det olympiske Zeus-tempelet, bare søyler gjensto av det, men på en gang var denne bygningen veldig viktig. I nærheten ligger buen til den romerske keiseren Hadrian. Spor etter utgravninger er synlige overalt. Det skal bemerkes at det ikke er handel og grilling i nærheten av monumentene, men i Jalta, rett ved veggene til Livadia-palasset, er det boder med diverse suvenir-tull.

De som liker å reise med bil, bestiller vanligvis en bil i Hellas online på forhånd. I Aten lufthavn vil leie av en kompakt bil koste fra 16 euro per dag, og i Heraklion lufthavn litt dyrere - fra 18 euro per dag. Prisene kan variere avhengig av sesong, bilklasse og leieperiode.

>< p>Det er en restaurant i bygningen for de kongelige tjenerne. Men grekerne tenker ikke på å steke chebureks i nærheten av Parthenon, gudskjelov. I nærheten av Akropolis-stasjonen, shoppinggatene i Plaka-distriktet, her kan du kjøpe amforaer av ulike typer og størrelser, figurer av greske guder, naturlige svamper, olivenolje og mye mer. Grekerne anbefaler at du smører håret med olivenolje, men du kan legge til noen andre ingredienser i olivenolje.

>< p>

For å holde håret sunt, skinnende og luftig, må du ta vare på det regelmessig. Det trenger ikke være dyrt, du kan finne alle ingrediensene på kjøkkenet ditt for å skjemme bort håret ditt. Hjemmelagde hårmasker kan ha den mest varierte sammensetningen, men for å se resultatet må du bruke dem regelmessig. Hvis du har en banan hjemme, knus den til en fruktkjøtt med en gaffel, tilsett en skje honning og en eggeplomme. Påfør blandingen i håret, pakk det inn med et håndkle og skyll med sjampo etter en time.

>< p>
I alle fall, tilbake til Athen. På ettermiddagen etter å ha besøkt Plaka måtte jeg hvile, så vi ankom Keramikos-museet bare ti minutter før det stengte, museet stenger nøyaktig klokken sytten - en siesta er en siesta og det er ikke spesielt vanlig å behandle her Suvenirer på Plaka og Monastiraki selges imidlertid til sent på kvelden.