Loading icon

Frankrike er et land med romantikk, mote og vakker natur

Frankrike erobrer ved første blikk med de vakreste landskapene, arkitektoniske underverkene, komfortable feriesteder og kulinariske mesterverk. Det mest romantiske landet i verden, som tidligere, fengsler med skjønnheten og friskheten til det saftige og sjarmerende landskapet i Provence og Burgund. Romantikk og luksus i en vakker kombinasjon er nedfelt i den vakre arkitekturen til palasskompleksene i Versailles, Fontainebleau, og den strenge og uinntagelige skjønnheten til slottene i Carcassonne ser mystisk mot bakgrunnen av vakker natur.
Turister vurderer å leie en bil en av de beste måtene å nyte alt Frankrike har å tilby. Å leie en bil i økonomiklasse i Cannes vil koste ca. 19 euro per dag, i Lille - ca. 18 euro per dag.
Fransk sjarm
Uten tvil kan dette landet fullt ut tilskrives den ledende posisjonen til et turistland, og tiltrekker seg sofistikerte og velstelte feriesteder på Cote d'Azur og Aquitaine. Franskmennene regnes som en velstående nasjon innen gastronomi, mote og farmasøytiske produkter. Bordeaux-viner er virkelig praktfulle og inntar en av de første stedene blant europeiske land.
Byen for elskere og romantiske dates er selvfølgelig alles favoritt Paris. Reisende som drømmer om å se Paris har muligheten til å komme hit og sette pris på skjønnheten, storheten til arkitektoniske monumenter og roen til religiøse bygninger - kirker og templer med fabelaktig skjønnhet. Dette stedet tiltrekker seg alle elskere av alt uvanlig og originalt. Når de ankommer her, er de under levende inntrykk av storheten til forskjellige severdigheter som pryder de parisiske torgene og gatene med ufattelig skjønnhet og storhet av arkitektoniske stiler fra forskjellige tidsepoker.


Vakre steder i romantikkens land
Disneyland gir en hyggelig opplevelse for voksne og barn, og dette skyldes først og fremst underholdningen som gjorde oppholdet her virkelig imponerende. Dette stedet regnes som det mest fantastiske i hovedstaden i Frankrike - besøkende føler seg komfortable i den magiske verdenen til et eventyr.


Monte Carlo regnes som en av de vakreste feriedestinasjonene. Dette stedet har vunnet popularitet med sine komfortable hoteller, elegante butikker og restauranter, solfylte strender og gamblingkasinoer. Dette feriestedet av verdens betydning gir glede til elskere av det himmelske klimaet og Middelhavskysten. Vannet her har fantastiske egenskaper - virkelig helbredende på grunn av det høye innholdet av ioner og andre verdifulle stoffer.


Versailles fengsler og trollbinder med sin rik historisk og arkitektonisk arv, reflektert i sjarmen til de gamle bydelene som har bevart fortidens trekk. Det fabelaktige og kongelige stedet erobrer med luksus og sjarm i hvert hjørne, og alle som besøker her ønsker å se og lære mer om palasslivet som foregår i de vakreste salene med luksuriøst interiør og vakre parker som forbløffer med fontenenes skjønnhet og skulpturers ynde.
Frankrike trollbinder bokstavelig talt med alt som er på territoriet, enten det er de mange vingårdene i Bordeaux eller lavendelmarkene i Provence. Den eldgamle arkitekturen, komforten til feriesteder, gjestfriheten i mange byer og provinser, den historiske og kulturelle betydningen av museer, den pågående underholdningen dag og natt i barer og nattklubber - alle disse fordelene og funksjonene kan listes opp i det uendelige.